Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömsyn

 

 

Han ser henne

 

 

 

i en blick

ut över oceanen

 

 

 

fastnar i en sekund av en evighet

på stranden

 

 

 

 

hon plockar snäckor och stenar

 

 

 

 

hon ser så lycklig ut fri

 

där hon lyser av kärlek

 

 

 

 

 

omgiven av vitt ljus

hennes vita vingar bedårar

 

 

 

han undrar om andra också kan se 

det han kan se

 

 

 

hennes vingar hennes ljus

 

 

 

 

 

det är det han önskar

det han längtar efter

 

 

 

 

att få älska som hon

 

 

 

 

änglar är så vackra 

 

 

 

man blir så vacker då

 

när man älskar som hon

 

 

 

 

en varelse av ren kärlek

 

hon den vackraste av änglar

 

 

han längtar att få omfamna henne mjukt

viska i hennes öra

 

att han också

i detta ögonblick älskar

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-06 16:44



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Texten får en att se en ängel, ute vid stranden.
2013-04-08

  Siggesdotter
Jag läser in en längtan efter en överjordisk kärlek - du har fångat den känslan här - som en dröm!
2013-04-06

  Lars Hedlin
Mycket vackert ;)
2013-04-06

  Angela Bohlin VIP
Fin!
2013-04-06

    ej medlem längre
det är över
himlens sjöar.. så fint
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP