Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionsblomma

 

Du

du vet hur

 

dina kyssar

stillar min hunger

 

mättar min hud

 

får mitt hjärta att glöda 

 

 

som en blomma 

av passion

 

passionsblomma

 

du och jag

 

 

och vi behöver ingen sömn

 

natten är vår tid

 

att mötas

 

där i dina armar

 

där är jag mer vaken 

än någonsin

 

vill vila så förevigt

 

älskad i dina armar

 

så trygg

 

för evigt 






Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-04-06 19:46



Bookmark and Share


    Ken Cassel
(:
2013-04-07

    Birgersdotter VIP
Så innerlig och full av passion och kärlek
2013-04-07

  Lars Hedlin
Mycket mycket fint och berörande ;) Applåd!
2013-04-07

    ej medlem längre
Bara njuter dina ord!
2013-04-06

    ej medlem längre
underbar text!
2013-04-06

  Angela Bohlin VIP
Vacker och fin!
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP