Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tanken

Jag är

i det gamla

som skall bli

det nya

egentligen är jag redan där

i tanken

men jag vill stanna här ett tag till

njuta av det jag har idag

jag vill inte byta ut det

men livet är föränderligt 

och då måste jag 

förändras med det

i tanken




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-04-07 09:07



Bookmark and Share


  ULJO
Vackra tankar
2013-04-08

    ej medlem längre
Diktjaget laborerar med det
som kommer att mynna ut i
livsfulländan

..tror i alla fall
läsaren
2013-04-07

    ej medlem längre
Kloka ord.
2013-04-07

    ej medlem längre
vilka tankar och snygg grafik - som vanligt
2013-04-07

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra tankar...känns igen...
2013-04-07

  Lars Hedlin
VAckert tänkt och skaldat!
2013-04-07

    Birgersdotter VIP
Ja ibland måste tanken vänja sig vid det nya
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP