Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att våga leva är att våga känna lite mer i varje ögonblick. Men ack vad jobbigt det kan vara.


Känslan

Som en våg kommer känslan
Paniken börjar strax under struphuvudet
sprider sig som en solfjäder
snabbt
snabbt
ned mot hjärtat
omfamnar det gastkramande och fortsätter tills mellangärdet krampar
Försöker fly min kropp
hemska kropp
vill inte känna
som en våg kommer den
känslan
tuggar i sig min trygghet bit för bit
Vill inte känna
vill inte veta
bara fly
döva den
döda den
men den dör inte
den har evigt liv
känslan
jag är så rädd
jag vill inte
inte mera nu
men den fortsätter obarmhärtigt
förändringens våg
tvingar mig
att känna
mer
när sig på mitt motstånd
mumsar i sig min själ
kan inte känna mer
orkar inte
men vem stoppar en våg
vem stoppar en känsla
när den är evig




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-02-25 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP