Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viska nu... mantra...


Jag är (Mantra)

Där ljuset är

är jag.

 

Där ljuset flödar,

är jag

den jag är.

 

Jag är

kärlek och ljus.

 

Kärlek och ljus

är jag.

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-04-07 21:26



Bookmark and Share


    Cbastian
Vackert mantra!
2013-04-09

  Anoo Niskanen VIP
Ett vackert och styrkegivande mantra.
2013-04-09

  Lars Hedlin
Värme;)
2013-04-08

    ej medlem längre
Styrkan bor i dina ord.
2013-04-07

    ej medlem längre
Här finns ord och kraft att hämta.
2013-04-07

  Federico Romano
Harmoni!
2013-04-07

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart mantra Nina, jag bokmärker.
2013-04-07

  Tarantaran
Vackert rogivande
med dina ord och
musiken..jag
ändrade till mitt
eget mantra att
ha i meditationen:
" jag är i kärlek och
ljus "..i en silverkokong
som man kan föreställa
sig finnas runt om en...
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP