Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viska mantra..


Min själ och jag ( Mantra)

 

Min själ är vacker.

 

Min själ är kärlek.

 

Min själ är harmoni.

 

Jag älskar min själ.

 

Jag är min själ.

 

Min själ är jag.

 

Jag är vacker.

 

Jag är harmoni.

 

Jag är kärlek.

 

Jag älskar mig själv.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-04-07 21:50



Bookmark and Share


  ULJO
En verkligt fin text
2013-04-08

    ej medlem längre
Fantastiskt!
2013-04-08

  Flicis VIP
Verkligen en mantra att ta till sig. Grattis.
2013-04-08

  Lars Hedlin
Underbart skaldat...
2013-04-08

    Ken Cassel
Nina! :))

Du är rolig du!

Om du älskar dig själv, vad tror du då vi gör?

Vi alla andra

Vi älskar dig och det du skriver också...

Kramar..
2013-04-07

    ej medlem längre
Så vackert.
2013-04-07

    ej medlem längre
Ord som kan ge styrka.
2013-04-07

  Federico Romano
Du menar att man ska den som en budistisk bön, intressant..
2013-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP