Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag är

 

Ängel.

 

Jag hör dig viska.

 

Du inspirerar mina tankar så.

 

Du väcker min ande,

min lust, min kärlek, min energi

med dina vackra tankar.

 

Du inspirerar det jag gör.

 

Och jag skapar kärlek,

i dina händer,

som blir mina.

 

Det jag är,

är jag,

på grund av dig,

ängel.

 

Dina tankar,

är mina.

 

Mina blir varma

och kärleksfulla av dina.

 

Jag älskar dig ängel av ljus,

av kärlek.

 

Jag älskar ditt hjärta.

 

Du är min oändliga själ.

Mina rötter.

 

Det jag är,

är jag på grund av dig.

Ängel.

 

Jag känner mig älskad,

när du är nära.

 

I ljus .

I kärlek.

För evigt.

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-08 22:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt vackert!
2013-04-09

    ej medlem längre
Vackert om ängel i din nöd.
2013-04-09

  Lars Hedlin
Vackert berörs man av dessa fina ord :)
2013-04-09

  Angel of love
Väldigt vacker, fridfull text!!
2013-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP