Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi möts

 

 

Vi möts    där

där hans blick följer mig

 

 han talar ord     utan ord

du vet  som när man talar utan att höras

 

 

han talar till min själ

som ingen annan

 

och hjärtat mitt ler    av lycka

som hans

jag kan känna det

darra i luften

 

magi

 

ja     det är det det är

hans och mitt

 

vi vet det   utan att veta    varför?

 

han följer mig 

med blicken     som alltid

 

hans händer   berör mina

 

så mjukt    genom luften

utan att nudda   mina

 

hans blick säger hej     till mitt hjärta

och jag hoppar     högt

inuti

munnen ler

jag svarar     i ett blygt leende

hans blir    större

 

två själar

 

och det är jag

och det är han

 

vi vet       vad lycka är

lyckan i att    älska

en främling?

 

men han känns inte så

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-09 16:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Många magiska människomöten
är just så
2013-04-21

    Birgersdotter VIP
Vackert
2013-04-09

  Rise Little One
Så kan det kännas ibland ..
2013-04-09

    ej medlem längre
fint.. poetiskt
2013-04-09

  Piann VIP
En fin samhörighet.
2013-04-09

    ej medlem längre
Så alldeles härligt och befriande.
2013-04-09

  ResenärGenomLivet VIP
Så underbart varma ord...en känsla av samhörighet...
2013-04-09

    ej medlem längre
bedårande!
2013-04-09

    ej medlem längre

Så vackert ...
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP