Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trädet en symbol för kärlek?


Trädet?

Beskär du  ditt träd?

då blir det 

kanske litet och vackert

kanske runt

harmoniskt

som förväntat?

 

eller låter du det växa vilt ?

fritt?

låter du det då finna sina egna vägar?

bli stort

kanske enormt vackert

vist som gamla träd brukar bli?

sträcker det då  sig upp?

uppåt mot himmelen

närmare himmelriket?

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-09 17:41



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Starkt och vackert-livskraft
2013-04-09

    ej medlem längre
Kälekstankar att fundera över...
2013-04-09

    ej medlem längre
Hellre vildvuxna träd än den obligatoriska träverandan
2013-04-09

    ej medlem längre
fin..*
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP