Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När vi tar oss tid att reflektera händer saker vi inte trodde var möjligt?


Ilskans nyckel?

Om du känner dig arg

i tanken

ta ett djupt andetag

meditera i tanken

tänk inom dig

säg inom dig jag är arg arg arg arg

ta ännu ett andetag arg arg arg

du känner att du blir lugnare och lugnare

ännu ett andetag

säg lungnt arg arg arg

meditera på ordet arg

säg det tyst och lugnt
 
med vänlig ton
 
arg  arg  arg  arg  arg
 
 
 
du kommer att upptäcka det
 
känna det
 

du är inte arg längre

du känner dig faktiskt lugn

harmonisk

du var inte så arg som du trodde

mest ledsen

men nu känns det lättare

du är lugn

du mår bra

allt är inte det man tror

livet blir det man tänker?

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-17 19:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Visdom.
2013-04-19

  Lars Hedlin
Varma fina insikter ;)
2013-04-18

    ej medlem längre
jag tycker så mycket om din kärlek
2013-04-17

  Rise Little One
Intressant text... ska testa imorgon ... måste hitta på något att bli arg först ;)
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP