Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans

I en mörk korridor

ser jag ljuset skimra

i det blankpolerade golvet 

fotsteg

du närmar dig

kommer in som en skugga i ljuset

närmar dig 

framträder

jag ser din mun tala 

men jag hör inte vad den säger

din blick stirrar rakt fram

möter min blick

förändras

jag ser ett djup i den

din gestalt lyser

vackert

dina ögon är fulla av liv

du ler

omfamnar mig i en lång varm kram

jag känner 

trygghet

värme

styrka

som om jag är 

i en mans famn

min man

den som är den rätte

du doftar du

den underbaraste doften i världen

och så ett stänk av rakvatten

hur kan någon lukta så gott?

som du

du tittar på mig

ser in i mina ögon

pussar mig lätt på munnen

kysser mig

dina händer håller om mitt huvud

du smeker mitt hår

och jag är såld

hemma

hos dig

vi ler

vi vet vad kärlek är

den är det vi är

tillsammans

du tar min hand

vi går mot ljuset i korridoren

och sen ut genom dörrarna

där väntar livet

lyckan

tillsammans är vi starka

underbara

fantastiska

vi är vår framtid

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-10 17:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert!
2013-04-11

    Max Poisé
Splendid!!
2013-04-10

    ej medlem längre
Underbart skrivet.
2013-04-10

    ej medlem längre
Gillar..inget larv..säga det man vill ha !!!
2013-04-10

    Birgersdotter VIP
Underbart-vi är våran framtid
2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP