Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskade du


Ber

Jag ber

jag ber dig

att röra

att beröra

 ta på min hud

rör vid min själ

smek mig ömt med dina djupa kyssar

jag ber

jag ber dig att älska 

älska mig

 






Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-10 19:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint ;)
2013-04-11

    Birgersdotter VIP
innerlig
2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP