Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordlek i tankar


Funderbart?

Funderbart?

ja då fann jag dig till slut

du ord

 

 

Funderbart

var ju ordet jag sökte

och fann som passar 

i funderingar som jag har

om livet

 

funderbart

som passar perfekt

när man har sådana tankar som jag

 

 

funderbart

är en blandning av två ord

som slås samman till ett

och bildar ett sammansatt ord

ja det är det man funderar på

och det som är underbart i livet

 

 

funderbart?

ja det är det livet är

för mig 

kanske något att fundera på för dig?

funderbart som en underbar sommardag vid havet

där livet har sin början

och för många ett slut

men för mig är det evigheten

kärleken

och skapelsen

det var där livet började

 

funderbart fantastiskt

att vatten dunstar

blir ånga 

något nytt

energi som aldrig försvinner

bara blir något annat

kärlekens hav 

där vi skapades

i en moder

vi växte

kom till världen

tvättades rena

badade i havet

grät tårar som havets vatten 

och när vi älskade

eller önskade att älska

och tårar är ju salta som havet märkligt

funderbart?

att havet finns inuti allt

inuti oss

funderbart

att vi behöver det

för att leva

är inte det funderbart?

så säg

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-10 19:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert och bra funderbart ;)
2013-04-11

    Birgersdotter VIP
Funderbart och fint
2013-04-10

  Maj-Lis VIP
Mycke funderbart
2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP