Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blad

Sömnblad

pärlblad

vacker i ord

famnblad

havsblad

djupt i den djupaste nord

är mina vackraste ord

sänker  nu sig 

inom mig

 smord är den kära

ord jag vill bära

fram till dig nu

hör du mig du

sömnblad

pärlblad

vacker i ord

famnblad

guldblad

djupt i de djupaste kärleksord

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-11 17:24



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket välskrivet
2013-04-12

  Lars Hedlin
Mycket fint
2013-04-12

    ej medlem längre
Vacker ordskulptur!
2013-04-11

    ej medlem längre
gillas!..
2013-04-11

    ej medlem längre
Cool !!!
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP