Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKREV?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Du skrev om något

 

 

 

 

 

 

 

 

som någon hade tänkt?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

något som droppade ner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

något som hittade nya vägar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UR

UR

   

                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

föddes det ?

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

det osynliga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bakom en mask

bakom en mask

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-04-11 22:29



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Intressant skriven text. Man får riktigt tänka till, får väl återkomma och försöka tänka lite mera på din text.
2013-04-13

  Lars Hedlin
fint
2013-04-12

  ~UrTjur~
Wow :)
2013-04-12

    Ken Cassel
Nina!
Menar du inte hänt och inte tänkt
För det där lät lite konstigt, tycker jag

Kramar..


2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP