Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är? (Fri Haiku)

Hon var min vän.

Nu är hon ett fotspår

i gruset?




Bunden vers (Haiku) av Ninananonia VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-12 16:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs
2013-04-12

  flygia
skönt att kunna sätta ord på en sådan här erfarenhet-tanke.
mycket bra ord!
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP