Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtryck?

Du tryckte dina ord till mig.

Jag tryckte mina ord tillbaka till dig.

Nu är vi bara varandras avtryck.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-12 16:22



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
:-) fin
2013-04-15

  ULJO
Berörande ordlek
2013-04-13

    AA VIP
En dans med ord. Ord berör...
2013-04-13

  Lars Hedlin
Låter lite jobbigt
2013-04-12

  ~UrTjur~
Som en sensuell dans :) Med en suck :)
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP