Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav

Han talar i djup

bland havsraviner han färdas

hans längtan är ett hav av kärlek

 

Han smeker henne ordlös

med ord som bara han kan 

får henne att sakna som han

 

Hon längtar hans själ

hon saknar honom i de tysta orden

hon längtar till havet han älskar




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-04-15 18:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
I vågorna av känslor..sköljer kärleken och känslorna vackert....
2013-04-16

    ej medlem längre
Duu..vacker som det mesta du förmedlar !
Och möts vi vid havet sen ?
2013-04-15

    Birgersdotter VIP
Längtan efter det som var som kan komma igen...som ebb och flod
2013-04-15

    ej medlem längre
Dina ord smeker som havet.
2013-04-15

  Federico Romano
Vacker kärleks dikt Nina, fin..
2013-04-15

    ej medlem längre
vacker längtan..
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP