Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haikusvit?


Fast

Som stormar river,

river ni upp mitt inre,

trasar sönder mig.

 

I stormens öga,

befinner jag mig just nu,

i väntan på det.

 

Min kropp känns svagare,

men själen vet vad den gör.

Lugn och förankrad.

 

Ni kan pröva mig,

men jag tvivlar att ni kan,

storma sönder mig.

 

Min själ klarar mer,

mer än ni kan klara av,

Min själ är visdom.

 

Fast och beslutsam nu.

Min själ tvivlar inte på sig.

Jag vet vem jag är.




Bunden vers (Haiku) av Ninananonia VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-16 10:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbara ord.
2013-04-16

    Birgersdotter VIP
ja du är strark
2013-04-16

  Lars Hedlin
Fint! Kram
2013-04-16

    ej medlem längre
Styrka..bra !!!
2013-04-16

  ~UrTjur~
Kärlek till dig!
2013-04-16

    ej medlem längre
bra! gillar..
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP