Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du?

 

Hur jag älskar

hur du trycker dina ord

till perfekta meningar

betydelsefulla ord

som jag kan se

att jag älskar hur orden dina

talar till mig som viskningar

som formar mina tankar

med perfekta pauser

dessa välkomponerade stycken

verser stofer

jag älskar 

att läsa dina ord

hur du formulerar dem

för att väcka känslor

som jag känner 

i mitt hjärta

det är det

jag älskar

med dig

och dina

ord




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-04-16 19:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Å,jag förlorar mig varmt i dina kärleksord,
bara flyter med o njuter..
2013-04-22

    ej medlem längre
Kärlek och älskan
vidgas ut här
i men också bortom
jordisk romantik

det blir mer levande
spännande då
2013-04-21

    ej medlem längre
fint uttryck och spännande grafik..
2013-04-17

  Lars Hedlin
Vackert och kärleksfullt :)
2013-04-17

    ej medlem längre
Kärlek med ord...som att älska med hjärtat. Riktigt fint
2013-04-17

  ~UrTjur~
Så fint :)
2013-04-17

    ej medlem längre
Härliga former du fick till och en härlig
hyllning till någon som betyder mycket
för dig !!!
2013-04-16

    ej medlem längre
Magnifik!
2013-04-16

  Stefan Höglund
Underbar kärleks förklaring formad som kvinlig kropp
2013-04-16

    ej medlem längre
så vackert!
2013-04-16

  wildah
Vackert i både stil och innehåll!
2013-04-16

  issac.a.m
Helt Underbart..
2013-04-16

    Birgersdotter VIP
varm medkännande
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP