Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon?

Någon sa något som någon aldrig borde ha sagt

och någon sårade någon som någon aldrig borde ha gjort

men så kom någon på att någon inte behövde bli sårad

och ta åt sig för att någon tänkte och sa något

som inte var så snällt om någon

någon kom på att någon sårar för att någon inte mår bra

då tyckte någon synd om någon och kände sig nöjd ändå

någon vet att någon har ett värde

att någon är värd att älskas precis  som någon är




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-16 23:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2013-04-17

  Lars Hedlin
Bra gillas mycket!
2013-04-17

  ~UrTjur~
Snyggt att du får några av de största sanningarna och insikterna att låta så vardagliga och självklara :)
2013-04-17

  The Duke
Någon som jag gillar den här. En rökring
i mitt vardagsrum spricker upp som en dimma.
Jycken viftar på svansen. Vet att det betyder
utgång. För jag röker helst inte inne. Cigarr.
Men någon. Du, fick mig att låta tändstickan
vidröra och dra in blosset. Tar med mig denna
In i sömnens rike, tänker på henne som
alltid sa: "jag känner doften av herre men ser
ingen?" Med ett leende i ögonen. Hon var
är, älskad för sin egen skull, likaså jag.
Men hon kunde utrycka sig så. "Någon vill
att någon går ut med soporna" Då gjorde
"Någon" det genast. Nu saknar någon någon.
Kom nu Bogart så ska någon ta med till
lyckstolparnas rike. Applåd :)

The Duke
2013-04-17

    ej medlem längre
Din text är bra och något annorlunda- härligt budskap o form på texten!
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP