Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrev?

Ser du det här

 

om jag    bänder lite på dem

 

orden 

 

om jag    särar på dem

 

orden 

 

ser du det då?

 

 

Att jag vill     älska dig.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-04-16 23:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Udda lek med ord som redskap!
2013-04-17

  Lars Hedlin
Mycket fint.....
2013-04-17

    Ken Cassel
Klart att jag gör, så som du tutar och kör

Kramar/Ken :))
2013-04-17

  ~UrTjur~
Mycket... Sensuellt :) :) :)
2013-04-17

  The Duke
Ja ibland är sättet vi skriver eller säger
tingesten viktigare än att vi säger.
Finurligt skrivet med smärtande penna.
Eller tryck på tangenterna. Applåd
till dig.

The Duke
2013-04-16

    ej medlem längre
Så vackert Nina !
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP