Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte vad jag tycker om denna dikt.. :I


Genom

Genom mitt  öppna fönster

ser jag världen

som den är

 

i betraktarens öga

 

och

betraktaren det är jag

 

när

solen sänder oss sina sista strålar för dagen

 

och

dagen blir till kväll

 

och

träden svajar i vinden

 

när

ljuset spelar vackert

 

i

oranga toner på himmelen

 

och

jag andas kvällen i mina lungor 

 

ja

jag känner lycka

 

att

livet är härligt

 

att

jag har så mycket att glädjas åt

 

för våren är här 

 

känner vårvindar blåsa starka

 

hör dem knacka som

för att tala om att

 

den är här nu

 

och

 

ruska om oss ordentligt

 

ja 

som för att väcka oss till liv igen

 

här sitter jag

lugn harmonisk

 

det bästa  på dagen har kommit 

lugnet

vilan

 

 

 

innan natten närmar sig med stormsteg

 

natten sömnen vilan

 

underbart

alla drömmar vaknar till liv

 

magi

 

innan gryningen

 

då det dagas igen

 

då livet kör på med sitt

 

och jag

 

jag bara hänger med

 

innan det blir kväll igen

 

 

Genom mitt  öppna fönster

ser jag världen

som den är

 

i betraktarens öga

 

och

betraktaren det är jag

 

när

solen sänder oss sina sista strålar för dagen

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-17 19:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
underbara rader ;)
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP