Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du speglar mig.. mig Hör det ekar.. ekar När du viskar...viskar


Anchor

 

Mina tankar

tankar

är dina

dina

Dina tankar

tankar

är mina

mina

Är vi då ett i tanken?

               tanken              

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-17 23:23



Bookmark and Share


  ~UrTjur~
En på ena sidan, en på andra, en i fokus, en i skugga... Antingen, eller... Eller både, och...
2013-04-19

    ej medlem längre
Eteriskt fint!
2013-04-18

  Lars Hedlin
Tankar som far omkring och kommer åter...
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP