Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Garden ( Quadruple, Haiku)

Life is a garden.
We are the precious flowers.
So let us bloom now. 

We need the sunlight.
We need the water and air.
We need nourishment. 

Maybe some magic.
Love from the stars in the sky.
Earth, wind, rain and sky. 

Life is a garden.
Let's make it as beautiful,
as gardeners can.



 

 

 
 



Bunden vers (Haiku) av Ninananonia VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-18 06:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Nice.
2013-04-19

  Lars Hedlin
Very beautyful! ;)
2013-04-19

    ej medlem längre
Varma kloka ord.
2013-04-18

  Anya VIP
Positivt som bara du kan. Är ingen höjdare på engelska men denna förstod jag.
2013-04-18

  Federico Romano
Vacker x4 som en sann filosofi..
2013-04-18

    ej medlem längre
beautiful gardens..
2013-04-18

  Rise Little One
Wonderful garden <3
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP