Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Form

form

jag formar dig

i formen av ord

jag formar

tankar

som

bildar

meningsfulla

meningar

ibland

meningslösa

men samtidigt

bildar de

en helhet

i formen

formen

jag formar

utav ord

form




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-18 18:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint skaldat!
2013-04-19

    Birgersdotter VIP
Bra
2013-04-19

  Angel of love
Väldigt bra!!
2013-04-19

  ULJO
Njutbar läsning
2013-04-18

  Anya VIP
En härlig formbarhet... du är duktig på att leka med ord och former. Tycker om.
2013-04-18

  wildah
Fin form och fint formulerat!
2013-04-18

    ej medlem längre
Du formar tankar och känslor jag njuter av att läsa.
2013-04-18

    ej medlem längre
Vackert fint. Lägg till ett F i meningsulla bara :)

Kram.
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP