Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mindfullness


Kosmiskt?

Kosmiskt?

 

Jag funderar och tänker

känner på ordet

 

kosmisk?

 

 

 det är att vara

mindful

 

medveten

om att vi

är?

 

jag känner ordet

komma

inuti

 

"mindfulness"

 

vad är det?

 

det är

att vara medveten

att vara närvarande

i detta nu

nu är nu

 

jag är du

du är min själ

 

min själ

du är vaken

du upplever

du känner

det

 

 

det jag känner

med alla sinnen

jag är

 

jag är

i kosmos

 

som du

där du är 

är också jag

ande kropp själ

jag är

 

 

kosmiskt medveten

närvarande

i allt jag gör

 

jag lär mig

att se mig

som jag är

nu

här och nu

utan att döma

mig eller andra

jag är medveten

att jag sitter

andas

tänker

känner

känner hela mig

inte bara delar av mig

och det jag gör

är av vikt

i närvarandet

med alla sinnen

jag känner 

upplever

 

 

observerar

mig själv

innifrån

och utifrån

jag är som jag är

den högsta formen av medvetenhet

jag observerar mig själv

utan att döma

 

jag är

kosmiskt 

vetande

det är

stjärnornas lag 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-18 22:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint om oändligheten!
2013-04-19

  Lars Hedlin
Evigheten visar sig vackert här ;)
2013-04-19

    Birgersdotter VIP
Tycker om hur du skriver -och känslan det ger
2013-04-19

  Angel of love
Kosmiskt vackert...
2013-04-19

  ULJO
INTRESSANT MED DINA TEXTER OM RYMDEN, DENNA VAR MYCKET BRA
2013-04-18

  Jimmy Krischausky
Mind like water ... <3
2013-04-18

    ej medlem längre
Du skriver mycket vackrt.
2013-04-18

    ej medlem längre
Jo, bra Nina . Men glöm inte att andra med starka mycket starka förutfattnkngar skapar sanningar.



2013-04-18

    ej medlem längre
Du är mig veterligen , en jävligt vacker tjej !!!
2013-04-18

    ej medlem längre
klar och vacker..
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP