Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MinatävlingsbidragiPauloCoelhosaforismtävling

 

När man ser

 

Ninananonia VIP 

När man ser det viktiga i livet,

ser man även det oviktiga i livet.

 

 

 

Änglar

Ninananonia VIP 

Änglar är inte bara änglar,

de är ofta människor som vi känner.

 

 

Den snåle

Ninananonia VIP 

 

Den snåle är också den fattige,

när det gäller kärlek.

 

 

 

Är?

Ninananonia VIP 

När hat är,

är kärlek inte där.

 

När kärlek  är,

är hat inte där.

 

 

 

Det du älskar?

Ninananonia VIP 

Det du älskar i mig,

är egentligen,

det du älskar i dig?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-04-22 00:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord att vila i
och begrunda
smälta in
2013-04-28

  Linda CH VIP
Gillar dina "klokord"!
2013-04-22

    Ken Cassel
Hm! :)

Tåls att tänka på, Nina

Kramar..
2013-04-22

  ResenärGenomLivet VIP
Fina små "klokord"...
2013-04-22

    ej medlem längre
Osedvanligt hög klass!
Speciellt:
'"När man ser det viktiga i livet,
ser man även det oviktiga i livet."

2013-04-22

    ej medlem längre
fina..och tänkvärda!
2013-04-22

  Rise Little One
Många kloka och underbara tankar.
2013-04-22

    ej medlem längre
Härligt!
2013-04-22

    Birgersdotter VIP
mycket bra
2013-04-22

  Lars Hedlin
Myket bra GILLAS!
2013-04-22

    ej medlem längre
Ähh..men fina rader..Koko fattar som
oftast nada ;) !!!
2013-04-22

  Tarantaran
Kloka och fina!
2013-04-22

  Federico Romano
Bra Nina!
Skarpt..
2013-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP