Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglavingar

 

Vet du

 

att änglar är

som du är?

 

i deras hjärtan

brinner en låga

som i ditt

 

deras tankar

är som dina

vackra

 

deras ord är mjuka

som dina

 

deras läppar kysser mjukt

som dina

 

 

 och jag blir rik i din närhet

rik på kärlek den vackraste

 

och vet du?

jag kan se dina vingar

 

de är precis som mina

stora vackra änglavingar

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-20 10:23



Bookmark and Share


  ULJO
Vackert och berörande
2013-04-22

    ej medlem längre
Gillar stora vita..fint !!!
2013-04-20

    ej medlem längre
berörande vackert..
2013-04-20

    Birgersdotter VIP
Varmt och ömt
2013-04-20

  Lars Hedlin
Underbart ömt och varmt får en att Le!
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP