Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betyder?

 

 

 

Jag ser dig inte längre

det betyder inte

att jag inte saknar dig

det betyder inte

att jag inte älskar dig

det betyder bara 

att jag inte ser dig längre

 

 

 



Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-20 14:50



Bookmark and Share


  Rise Little One
Man ska inte förvränga sak och ting i onödan.
2013-04-21

  Lars Hedlin
Stora känslor i de orden!
2013-04-21

    ej medlem längre
Få ord...men många känslor.
2013-04-20

  Anya VIP
Mycket bra. Gillar djupet i denna.
2013-04-20

    Birgersdotter VIP
Väldigt fin
2013-04-20

  Federico Romano
Bra Nina!
Tänkte om man ska glömma någon, måste alla minnen bort & det går knappast..
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP