Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem?

Du är en stjärna

som jag 

inuti 

och utanför

du är en stjärna

som jag

och natten är så vacker

den visar oss vägen hem

i stjärnljus

i kärlek

för du är en stjärna

som jag

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-21 00:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I det sanna ljuset stannar i sitt sken.

Vackert.
2013-04-21

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert lysande ord...
2013-04-21

    ej medlem längre
mycket fint!!
2013-04-21

  Lars Hedlin
VAckert ömt och kärleksfullt ;)
2013-04-21

    ej medlem längre
Tack :) ?
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP