Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En

själ

själen

en själ

en

enad

enade

du och jag

etthet

ett

het

heter

heter det?

själ

själen

själen är

är en

enad

enade

du och jag

etthet

ett

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-21 16:04



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Härlig lekfull text
2013-04-21

    ej medlem längre
Åh, så fint!
2013-04-21

    ej medlem längre
väldigt fint!!
2013-04-21

  Federico Romano
Uno X uno, uno X tutti
Alla för en, en för alla ;-))
2013-04-21

  Lars Hedlin
We are One! ;)
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP