Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske?

Det gör kanske det?

Det gör kanske lite så?

Kanske när du skriver så?

Ja, när du kanske skriver så,

så kanske det känns så?

Kanske som något,

 som kanske,

kanske gör det det då?

Kanske känns det då?

Kanske känns det så?

Kanske lite?

Ja,kanske så?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-21 18:41



Bookmark and Share


    Ken Cassel
hihihi..:)
2013-04-22

  Lars Hedlin
Ja kanske just så..........?
2013-04-22

  M M Mannheim VIP
Ja nog var det modernistisk.....läste orden...men förstod nada...
2013-04-21

    ej medlem längre
fin text..
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP