Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som?

 

 

 

Så,

 

låt mina tankar bli dina, som dina blir mina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Är jag kanske din bästa vän?

 

 

 

 

Är du kanske min bästa vän?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vibrerar vi i våra tankar som ett?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dansar vi bland stjärnorna?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Är jag det bästa jag kan vara?

 

Utan dig?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Är du det bästa du kan vara?

 

Utan mig?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eller kan vi vara mer tillsammans?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gör mig hel.

 

 

 

 

 

 

Med dig blir jag mitt bästa jag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med dig blir jag den älskade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den som älskar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-21 22:43



Bookmark and Share


    T.R.
kärleken känns i orden. Väldigt fint diktat!
2013-04-22

    Birgersdotter VIP
Fint och fyllt av hopp och kärlek
2013-04-22

  Lars Hedlin
Underbara kärleksfulla tankar;)
2013-04-22

    ej medlem längre
Fint och mjukt.
2013-04-21

    ej medlem längre
Helt fantastiska är dina ord och den känsla dom ger.
2013-04-21

    ej medlem längre
Jag vill bara falla ner i din text om en vänskap som lyfter till högre höjder...underbart.
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP