Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Et tu brute


Kallar?

 

du

du kallar

du kallar mig

du kallar mig det

du kallar mig

du kallar

kanske

alla det

det du kallar mig

alltså?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-22 23:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vem kan man lita på
när solar
och vårflöden gå

läs texten
begrunda
och kanske
förstå
2013-04-28

    ej medlem längre
Et tu brute


Gäller att tolka den rätt skulle jag tro.


Vass text.
2013-04-23

    ej medlem längre
Utmanande!
2013-04-23

  Lars Hedlin
::::tanke om ...
2013-04-23

    ej medlem längre
En fråga jag hoppas du får ett bra svar på ett rätt svar...att du är älskad och utvald.
2013-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP