Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Less?

Lite less

på all stress

allt man ska göra

orkar inte höra

ta en treo

lite deo

mot svett

ut far allt vett

jag vill vila

inte ila

 

less is more?

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-25 20:18



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tag dig
i din hand
stig in i din vackra tempelgård
2013-04-26

  Flicis VIP
Texten säger allting, om stress. Precis...en vill vila och inte ila, vid stress. *ler*

2013-04-26

  Lars Hedlin
Känsla och känslor...
2013-04-26

    ej medlem längre
Tjapparappa..lite rap..bra..
Ja..ibland är mindre faktiskt
mer..hitta din rytm..våga säga ifrån..
Jag jobbar på det varje dag..så
nej..Jag vill bara ligga hör och glo på
matchen och ta ett..två..sju glas vin..
Detta är mitt liv...min stund på jorden..
och den gör jag som jag vill med..
Man blir en bättre förälder..partner..
vän..ett bättre syskon och barn om
man får låta sig..sin personlighet
komma fram som den är..take it or
leave it motherf...... ;) !!!...kram
2013-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP