Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där är?

Där

poeter är

är  också  jag?

som   poeter   är

  är                   jag?

 Jag             är

är jag?

s

v

ä

v

a

n

d

e

m

i

n

h

i

m

m

e

l

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-24 23:42



Bookmark and Share


  poetryGirl
Fint gjort
2013-04-25

  Rise Little One
Ordkonstnär är du :)
2013-04-25

  Lars Hedlin
JA mycket bra,,,,,,,,,,,,
2013-04-25

  Federico Romano
Poet konst! En nål..
2013-04-25

    ej medlem längre
Ja, visst är det fantastiskt när man möts genom orden- lite som att sväva, lyftas upp över allt och få nya perspektiv på jorden.
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP