Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är?

Hon talar tyst

viskar i ögon kärlek

hon möts

hon är

där änglar känns?

hon ler

av kärlek

det hon är?

hon är?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kärlek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-24 23:45



Bookmark and Share


  ULJO
Kärleksfullt och vackert
2013-04-26

    ej medlem längre
så fint!
2013-04-25

  Lars Hedlin
Kärlek är ;)
2013-04-25

    ADI Nehlin
vackert skaldat
2013-04-25

    ej medlem längre
jag följer i medvetenheten
2013-04-25

    ej medlem längre
Jag gillar din stil!
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP