Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårtecken


Damm damm?

I en liten damm

i en  liten damm

krama krama

lilla groda

para

lek

para

lek

krama

krama

lilla groda

damm damm




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-04-25 20:33



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Gulligt
2013-04-30

  agneta pichler
vackert format
lek med ord
i vårens sken
2013-04-30

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-04-30

  Lena Själsöga Keijser
anar att du ler i skrivandet
ty det är det jag upplever
2013-04-26

  Anya VIP
Jaa de kramar varandra hårt nu, grodorna. Ett väldans liv i vår grodtjärn...
2013-04-26

    ej medlem längre
fyndigt och roligt...
2013-04-26

    ej medlem längre
Vårligt lekfull dikt!
2013-04-26

  Lars Hedlin
HiHi ! Kan se en vårlig lek ,)
2013-04-26

    ej medlem längre
Jävligt hopplöst att ens kommentera..
Får jag kyssa er på mun och se om ni
blir en prinsessa av rang ;) !?
2013-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP