Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2013


Korthus



Jag, ett korthus

är redo att falla

redo att rasa korten  

mot varandra.


Låta de virvlande skrika

med sina ytor  

av starka, styrkta Damer

av Prinsar som blivit grånade Kungar.


Lägga korten på bordet

med tvådimensionella seenden

"Jag är högre än dig, men faller lika platt

som du, när den tiden är given".




Fri vers (Fri form) av Arowana
Läst 418 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-26 10:34



Bookmark and Share


  cilax VIP
snyggt, gillar den tvådimensionella metaforen
2013-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana