Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tut tut

tut tut

vinka vinka

gul bil

öppna dörr

hoppa in

stänga dörr

prata prata

åka åka

gata upp

gata ner

stanna

öppna dörr

ut ur bil

stänga dörr

ut och gå

liten bit

in i hus

öppna dörrar

stänga dörrar

ytterdörr

innerdörr

in i hall

ut ur hall

in i rum

bord glas bestick

stå upp

sitta ner

munnar talar

maten kommer

servitör

beställa beställa

vänta vänta

maten kommer

äta äta

gott gott

munnar äter

talar

skrattar

skålar

tackar

snackar

notan kommer

vänta vänta

betala betala

ringa ringa

gul bil

vänta vänta

upp och gå

in på toa

öppna dörr

stänga dörr

kissa kissa

tvätta tvätta

ut från toa

öppna dörr

stänga dörr

in i hall

ut ur hall

öppna dörrar 

stänga dörrar

innedörr

ytterdörr

ut ur hus

ut och gå

vinka vinka

gul bil

öppna dörr

hoppa in

stänga dörr

åka åka

gata ner

gata upp 

hemma

stanna

prata prata

betala betala

öppna dörr

gå ur

stänga dörr

ut och gå

gul bil

vinka vinka

tut tut

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-26 16:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Festligtflöde
gott att följa

med djup
underton
i gulskimran
2013-04-28

    ej medlem längre
Vilken underbar text!
2013-04-26

    ej medlem längre
Hehe! Låter som något Robban Broberg skulle vilja sjunga!
Fint komponerat!
2013-04-26

  Lena Själsöga Keijser
njuter
denna ramsa är
barn tycker om ramsor... så fint med en så kallad vuxenramsa

ler
tack
2013-04-26

  Lars Hedlin
Härligt beskrivet :)
2013-04-26

    ej medlem längre
Tänk om mitt liv bestod lite av det där:)
2013-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP