Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kling klang

 

 

kling

klang klang

klangvärldar

öppnas

i en himmel blå

svävar änglar

och jag längtar den

och jag saknar den

den andra

sidan

där jag är evig

och jag försöker att förstå

vad jag gör här

men förstår inte riktigt

varför

världen är så kall

varför en människa

är så ensam här

när vi är

så många här

som kan älska

varandra

kling

klang klang

klangvärldar

öppnas

i en himmel blå

svävar änglar

och jag längtar den

och jag saknar den

den andra

sidan

där jag är evig

kling

klang klang

klangvärldar

öppnas

 
 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-26 21:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En god klangbotten
som klingar vida
2013-04-28

  Lars Hedlin
En bra text du förmedlar här ;) APPLÅD
2013-04-27

    ej medlem längre
Klingar fint!
-
"men förstår inte riktigt
varför
världen är så kall"
Ja, man kan undra!
2013-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP