Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotsteg

 

fotsteg

du steg fram

ett avtryck av mig

ett avtryck av dig

ett tidens avtryck

stampat i sand

i lera i grus

det man kan se

det man vill se

i spåret av dig 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-04-27 12:32



Bookmark and Share


  Let it go VIP
ett vackert avtryck, stampat för att stanna tiden i kärlekens anda
2013-04-30

    ej medlem längre
Vacker lek om spår!
2013-04-29

  ULJO
Fina spår du lämnar här
2013-04-27

  Lena Själsöga Keijser
ja
vilka spår
andas i våra stigar
vilka spår skänker vi

är de mjuka
är de hårda
2013-04-27

  Elwania
spåren av oss genom tiden
2013-04-27

  Lars Hedlin
Fotsteps in time!
2013-04-27

    ej medlem längre
fint avtryck....blev det också grafiskt
2013-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP