Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glödande

 

Glödande känns

 

som i dina djupa

 

 

 

där kyssar

 

där ord

 

svävar så himmelskt

 

älskade

 

 

 

 

mina drömmar är du

 

mina känslor har du

 

 

 

 

jag är den älskade

 

jag

 

 

 

det vet jag

 

när dina kyssar når

 

mitt hjärta

 

 

 

det vet jag

 

när jag känner tiden

 

som en stillhet

 

 

jag vill att du kysser

 

länge

 

 

 

 

når djupt

 

 

 

 

 

jag vill att du älskar mig

 

djupt

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-30 14:49



Bookmark and Share


  ULJO
Ljuvligt
2013-05-01

    Birgersdotter VIP
Vackert
2013-04-30

  Maj-Lis VIP
Vackert
2013-04-30

    ej medlem längre
vacker!
2013-04-30

  Lars Hedlin
Så härligt fint ;)
2013-04-30

  Angel of love
Varm och underbart fin.
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP