Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Valborg


Eld II

eld

brinn eld

brinn nu eld

värm mitt hjärta

värm min själ

det är vår

vår själ

så låt oss

låt oss brinna av kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-30 14:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så bra!
2013-04-30

  Lars Hedlin
Mycket fint..kram
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP