Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ha en fin valborg alla poetvänner...kram


VALBORG

v

      å

r

       e

l

     d

a

     r

b

r               r

    i                        i

    n                    n

n         n

a

v               v

a                   a

c                   c

k            k

r      r

a

b           b

r                 r

i                  i

n           n

n                     n

   




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-30 20:35



Bookmark and Share


  Angel of love
Jag hoppas din var fin med, kram
Fantastiskt text upplägg.
2013-05-01

    ej medlem längre
Fint!
2013-05-01

  Lars Hedlin
Så fint som man formar sin inre bild ...;)
2013-05-01

    Birgersdotter VIP
vacker form-glad valborg själv
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP