Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inför ett stundande samtal


Insikt

en dialog kan vara ett sökande
av minsta gemensamma nämnare
av hål i muren stora nog
för en hand att nå en annans
det är i regelverk och traditioner
hud mot hud vi letar

en dialog kan även vara
ett varsamt letande efter
mörkret och ljuset
i dödens skugga och ljus
med en sjukhuspräst och en lama
en afton i April
i Malmö

växande tar sig många uttryck




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 651 gånger
Publicerad 2006-02-27 17:06



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja insikt kan vara mycket kära du....väl fångat
2006-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP