Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

 

 

vi

talar

i tårar

som faller

vi talar i vått

det hjärtat förstått

när tårar faller

från hjärtat

som 

du

 

 

du

talar

i tårar

som faller

som talar i vått

det hjärtat förstått

som tårar faller

från hjärtat

som

du

 
 
 
 
 

jag

inser

i tårar

som faller

som talar i vått

det hjärtat förstått

som insikt faller

från hjärtat

som

du

 
 
 

jag

är

i tårar

som faller

som talar i vått

det hjärtat förstått

som insikt faller

från hjärtat

 
 



Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-04 10:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2013-05-06

    ej medlem längre
Underbart vackra tårar...
2013-05-04

    ej medlem längre
Mjukt..snyggt !
2013-05-04

  Lars Hedlin
Så ömt och vackert
2013-05-04

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet...
2013-05-04

  Rise Little One
vackra tårar...
2013-05-04

    ej medlem längre
fin komposition av fyra tårar...
2013-05-04

    ej medlem längre
så fint vävt!
2013-05-04

    Ken Cassel
Själv så faller jag för dig, Nina! :))

hihihi..

Kramar...
2013-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP