Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

king

Du är inte bara ansvarig för det du säger, utan även för det du inte säger.
Martin Luther King




Prosa av anita VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-08 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP