Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bland vackra människor som ger ur förluster..
är jag glad att vara en i mängden...



Empatifilter och Kärlekslins


*

empatifilter och kärlekslins

framför dimmad näthinna

vackra bilder av er


likt naturens kretslopp

där liv föds ur döds rester

växer sorgens vita liljor

intill glädjens tulpaner

ur svekens torkade rosor


raka rabatter

bildar lysande linjer

längs sårbarhets golv

att följa undan röken

när tillvaron brinner




Fri vers av Ord
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-02-28 14:31



Bookmark and Share


  kärleksbarn
gillade den sista biten...mycket :)
när jag var liten anammade jag det där med att hålla sig nära golvet om det brann, kanske lite väl mycket, för en gång rykte det bara in lite rök (vi har vedspis) och då slängde jag mig som en annan pinvin på backen...såg det framför mig, blandat med mitt hemska sommarjobb i en källare ( de hade självlysande linjer på backen...)
Pokers
2006-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord